there are cheap hair weave bundles, hair closure and frontal, quality human hair extensions and wigs which will satisfy your needs.

Maak met mij jouw lezing

Ik ga met jou een lezing ontwikkelen die jij commercieel kan gaan inzetten. Ik regisseer jou naar een fantastische lezing die jij met plezier kan geven en verkopen.

——

Prijs: €2250 euro excl. BTW

——-

1 Op 1 sessie met Lisa kost 3450 excl BTW.

—— 

Wil je meer weten over het traject ? Klik dan hier

 

Wil je kijken of jouw concept haalbaar is?

Doe dan de gratis haalbaarheidsscan:

Ben jij klaar om een professionele lezing te maken

Samen maken wij jouw droom werkelijkheid

Jij en ik gaan een lezing ontwikkelen die bij jou past. Veel meer dan een mooie presentatie. Een lezing die jij met trots kan gaan verkopen of die kan helpen bij de promotie van jouw bedrijf of missie. Lees verder en kom in contact met mij. Want ik vind het leuk om mee te denken over jouw lezing. Dat doe ik vrijblijvend. Pas als we samen een klik hebben en besluiten te gaan samenwerken, dan gaan we pas echt van start.

Binnen 3 weken een professionele lezing

Hoe werkt het:

Kennismakingsgesprek

Dit is een vrijblijvend telefonisch gesprek om te kijken of jouw lezing potentie heeft of we samen iets nog mooiers kunnen bedenken en of we een klik hebben.
Dit gesprek is vrijblijvend en zeker al de moeite waard, dat beloof ik je.

De dag zelf

Op een geweldige locatie in Amsterdam ga ik met jou en maximaal drie anderen deelnemers aan de slag. Bekijk de video’s verderop op de pagina om een goed beeld te krijgen hoe deze live dag er uit ziet.

Als we aan de slag gaan, 2x Maaksessies

Tijdens dit gesprek hoef jij eigenlijk niets te doen. Ik ga het namelijk uit jou halen. Ik stel vragen, jij vertelt. Ik tune in en de magie begint. Aan het einde van deze TWEE Maaksessies staat het script in grote lijnen. En ben je klaar voor onze Live dag, “De dag zelf”

 

“Sprekers succes” programma tot succesvol spreker

Je ontvangt na de live dag “Sprekers succes” online programma. Dit is een uitgebreide handleiding tot sprekerssucces + onderzoek welk sprekersbureau past bij jou + perslijst + beste learnings van 7 jaar actief verkopen. Inclusief een online motivatie- en stappenplan programma om je te helpen jouw lezing ook daadwerkelijk te gaan verkopen!

 

Zo ziet een dag eruit dat wij gaan samenwerken.

Na onze Maaksessies heb jij een goed script. Tijdens de live dag gaan we verder in op jouw lezing, maar we zorgen er ook voor dat er een knallende opening komt. Dat jouw lezing de juiste overgangen heeft, het ritme fijn is voor de toehoorders, je houding open is.. En eigenlijk te veel om op te noemen. Bekijk de video hiernaast om een indruk te krijgen van een live dag.

De deelnemers?

Trainers, coaches, schrijvers, deskundigen, journalisten, acteurs, er doen geweldige vrouwen mee aan dit traject. (Mannen zijn ook heel welkom, hoor!). In deze video krijg je een impressie wat deelnemers er aan hebben gehad. Nadat ze na de kennismaking en de maaksessies, daadwerkelijk met mij persoonlijk aan de slag zijn gegaan.

Ik heb gewerkt voor sprekers aangesloten bij o.a.:

Waarom ben ik jouw regisseur?


Ik ben afgestudeerd aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam.  De school waar veel bekende artiesten en acteurs vandaan komen. Acda & de Munnik, Kasper van Kooten, Carice van Houten. Samen met hen en vele anderen heb ik geleerd hoe je mensen echt raakt in hun hart en wat wel en niet werkt op het toneel.
Vanaf 2000 heb ik 8 jaar een eigen evenementenbureau gehad, waar ik veel grote bedrijfsevents regisseerde voor o.a. NUON en Delta Lloyd.
De afgelopen 7 jaar ben ik fulltime spreker. In deze periode ben ik één van de meest gevraagde vrouwelijke sprekers van Nederland geworden. En dit is uitgegroeid tot een theatershow die door MOJO impresariaat in meer dan 40 theaters is verkocht. Bekijk hier de première video: https://www.youtube.com/watch?v=duJ-RZQE1vU

Als meestgevraagde spreker voor vrouwennetwerken kom ik vaak in de media

Oud deelnemer Saskia Maarsen

 

Een voorbeeld van een spreker die het Traject heeft gedaan: Saskia Maarsen.

We zijn trots dat we hebben kunnen bijdragen aan haar succes!

Oud deelnemer Jeannette Welp

 

Ook Jeannette Welp is een oud deelnemer van het Traject.

Hierbij een van de vele video’s die ze heeft. Deze maakte zij op TEDx.

 

✓ Zoveel verdienen sprekers:

 

Als professioneel spreker verdien je tussen de €1000-5000 per lezing (van 1 tot 2 uur).
 

Wil je in contact komen met mij? Vul je email in en bespreek je concept met mij

Bekijk mijn Smart&Sexy lezing

Hiernaast laat ik een stukje zien van mijn eigen Smart&Sexy lezing. Daarnaast zou ik je altijd adviseren om samen te werken met iemand die zelf regelmatig optreedt en dus precies weet hoe evenementen achter de schermen werken. Zelf treed ik veel op voor vrouwennetwerken en zakelijke evenementen. Een doelgroep met veel mogelijkheden. Ik denk graag mee met jouw doelgroep en kansen daarin, met jouw lezing en onderwerp.

Wat heeft ‘spreker zijn’ mij gebracht?

Mijn netwerk is zo groot dat onderstaande vrij moeiteloos mijn kant op is gekomen. 

Naast heel veel mooie betaalde opdrachten en de geweldige energie van op het toneel staan voor een groep met mijn eigen boodschap?
Dit:

 • Mijn boek “Het regent geluk” is in de 4e druk.
 • Mijn theatertour ging langs 40 grote zalen in Nederland
 • Mijn online programma’s lopen heel goed.
 • Nadat mensen mij hebben zien spreken word ik vaak gevraagd als dagvoorzitter.
 • Als ik een eigen event of workshop organiseer komen er makkelijk veel bezoekers.

Er zitten maximaal 4 deelnemers in een groep!

Jij én nog 3 andere inspirerende sprekers.

Wanneer kom jij in aanmerking voor dit traject? Bijvoorbeeld:

 • Als jij een goede zakelijke presentatie/lezing wilt maken
 • Als jij jouw persoonlijke verhaal in een theaterlezing wilt verwerken
 • Als jij geld wilt verdienen met jouw lezing
 • Als jij een openingsspeech wilt maken voor jouw eigen event
 • Als jij jouw boekpresentatie wilt voorbereiden
 • Als jij trainer of coach bent en jouw materiaal tot een lezing wilt maken
 • Als jij deskundige bent en jouw informatie aantrekkelijk wilt delen

Je kan er ook voor kiezen om 1 op 1 te werken.

Ben jij benieuwd naar de te verwachte vraag van “de sprekers markt” naar jouw lezing?

Twijfel je of een lezing maken bij je past?

Weet je niet zeker of je echt spreker wilt worden?

Heb je een concept of idee maar weet je niet “hoe”?

Doe de Haalbaarheidsscan.

Binnen een paar minuten zijn al je vragen beantwoord. 

Ik denk graag met je mee.

Reacties van publiek op mijn eigen lezing

Mijn theatershow langs grote zalen

Ik kan jou introduceren bij mijn netwerk

Een aantal sprekers die ik regisseer beveel ik warm aan bij mijn enorme netwerk en mijn eigen opdrachtgevers. Misschien ben jij dat ook wel? Als jij in contact wilt komen met specifieke klanten regelen we dat natuurlijk ook gewoon.

Wat wil je nog meer, als je er over nadenkt om spreker te worden?

Neem contact met mij op via support@lisaportengen.nl dan plant Claire een vrijblijvende bel afspraak voor ons in.

 

Ik was onder andere spreker bij:

Rabobank
ING
Crystal clear
TLC
NN
Accenture
Ernst and young
NS
WOMANinc
ROC
PWC
ROTARY
ZIGGO
Logica
KNMI
delta
hva
heineken
EO
Discovery
Crystal
Celgelec

Locatie: We werken tijdens de live dag op een zeer inspirerende en fijne locatie in Amsterdam of Haarlem

Veel gestelde vragen

Waar sta ik precies als ik het traject heb gedaan?

Als je het traject hebt gedaan, dan heb je een lezing die klaar is om commercieel en professioneel in te gaan zetten. Sommige deelnemers vinden het fijn om eerst nog één of meerdere keren voor een kleinere groep op te treden, dit is afhankelijk van de ervaring die je zelf al hebt. Bij het kennismakingsgesprek kijken we of je doelen haalbaar zijn. Mijn doel is dat iedereen professioneel kan optreden na het volgen van het traject. En tot nu toe, na meer dan 80 deelnemers, heb ik niemand gehad die het daar niet mee eens is.

Moet ik al ervaring hebben?

Als je een grote angst hebt om op het podium te staan. Dan adviseer ik je niet om spreker te worden.                Wanneer je al aardig over die angst heen kunt stappen, wel eens een presentatie geeft of hebt gegeven en na afloop de kick zo fijn vindt… Dan zou ik zeker verder kijken. En natuurlijk werkt het makkelijker als je al trainer bent of als je al workshops geeft. Maar als jouw missie en motivatie goed is, dan kunnen we zeker een mooie lezing maken, ook als je nog weinig ervaring hebt op het toneel.

Wat zijn de betalingsmogelijkheden?

Als je deelneemt betaal je de helft voorafgaand aan de eerste Maaksessie. En de andere helft voorafgaand aan de live dag. Dit is niet het kennismakingsgesprek. Want dat is altijd vrijblijvend.

Is het traject aftrekbaar van de belasting?

Als je een bedrijf in Nederland of België hebt, dan kan je de kosten aftrekken van de belasting. Het is een investering in je bedrijf en kan je dus ook terug vragen aan de Belastingdienst. Als je nog geen bedrijf bent begonnen maar dat wel van plan bent, ook dan kun je deze investering terug krijgen van de belasting, zelfs nog voordat je staat ingeschreven bij de KvK. Voor meer informatie hierover verwijs ik je naar de Belastingdienst.

Ik ben al trainer en ik treed al wel eens op heb ik dan wat aan het Traject?

Als je al wel eens optreedt, is de kans groot dat je blinde vlekken hebt. Dan kan ik je zeker verder helpen. Maar misschien is je lezing al zo goed dat het niet nodig is. Laten we eens contact hebben, vul het veld hieronder in om te kijken, of ik je kan helpen. Als dat niet zo is, dat komen we daar samen we achter.

Er is al iemand in de branche met een vergelijkbare lezing. Heeft het dan nog nut?

Het is juist de kracht van een goede lezing om je eigen verhaal er van te maken. Het gaat om jou als verteller. Ik zou mij helemaal niks aantrekken van iemand anders. Laten we samen kijken naar jouw beste invalshoek. Naar jouw verhaal. Je mag mij best uitdagen in een kennismakingsgesprek. Om te kijken of we daar wel of niet uit te komen. Dit vind ik juist leuk! Hopelijk lukt het om wat tofs te bedenken. Want jij mag stralen en jij mag jouw dromen een kans geven.

Ik heb hulp nodig bij zowel het opschrijven van mijn verhaal als de presentatie, kan je mij helpen met alle twee?

Samen bedenken wij de insteek van je verhaal. Na de eerste kennismaking besluiten we of we een klik hebben. Als we samen besluiten verder te gaan, dan doen we 2 keer een maaksessie. Na de maaksessies, heb jij een goed eerste script. Op de live dag gaan we hier aan werken en werken we ook aan je presentatie. Hoe beter je de live dag voorbereid hoe meer tijd we hebben om echt aan je presentatie te werken.

Heb je nog vragen?

Vul het formulier hieronder in. Ik beantwoord jouw vraag graag en altijd persoonlijk. Voor sommige dingen maak ik graag tijd.

Wil je in contact komen met mij? Vul je email in en bespreek je concept met mij