Laat jouw missie zo zijn dat je s’morgens je bed uit springt

– Lisa

Met dit team zijn we voor jou aan de slag. Alles voor de missie, om vrouwen te laten stralen.

Wij vinden het leuk als je contact met ons opneemt als je het wilt hebben over;

– Het maken van een lezing voor jezelf, die je met plezier kan geven en verkopen.

– Als je een evenement hebt waarbij je vrouwen wilt inspireren en je zoekt een spreekster.

– Als je een informele dagvoorzitter zoekt.

We zijn benieuwd naar jouw plannen! Laat het ons weten. 

Lisa is spreker, schrijfster van ‘Het regent geluk’ en sprekerscoach. Na haar studie aan de academie voor Kleinkunst had ze 10 jaar lang haar eigen evenementenbureau en was ze de afgelopen 8 jaar fulltime spreker en oprichtster van lifestyle Smart&Sexy wat nu Lisaportengen.nl heet. Lisa richt zich vooral op het spreken én op haar rol als sprekerscoach.

Karel is de zakenpartner van Lisa. De afgelopen jaren in het bedrijf Smart&Sexy en Lisaportengen.nl maar tegenwoordig ook in andere businesses. Specialiteiten: Strategy, Community building, Email marketing, Marketing Automation, Video marketing en Social Media marketing. Stuur ons een email als ook jij, net als Lisa, je totale marketing wilt uitbesteden.

Claire Richardson-van Vrijberghe de Coningh is de office manager & PA van Lisaportengen.nl. Je kunt bij haar terecht voor al je vragen over ‘Maak met mij jouw lezing’, Lisa en ‘Het regent geluk’. Claire ondersteunt Lisa en Karel op verschillende vlakken. De kans dat je haar spreekt is dan ook groot. En dat vindt zij dan weer heel erg leuk!