Een lezing maken met Lisa, als je mij dat een paar jaar geleden verteld had, was ik in lachen uitgebarsten! Maar dat lijkt nu wel de rode draad in mijn leven te zijn; de wonderen zijn de wereld nog niet uit…

Ik ken Lisa via haar boek; Het regent geluk. Begon haar te volgen op facebook. Zelf was ik bezig met een opleiding tot natuurvoedingsadviseur, maar ik merkte al gauw dat één op één adviseren niet mijn ding was. Toen ik las dat Lisa ondernemende vrouwen wilde opleiden tot spreekster, viel voor mij een puzzel op zijn plek. Dát zou het kunnen zijn voor mij. Ik als amateur muzikant in een fanfare orkest, hou van het podium en houd van mensen vermaken met mijn humor. Als ik dan op deze manier mijn kennis kan overdragen en mijn verhaal mag vertellen, hoe leuk zou dat zijn? Van voormalig verkoopster uit de slagerij dan nu naar natuurvoeding en zoveel mogelijk vegetarisch. Das best een grote wending.

Zo ook de stap om met Lisa aan de slag te gaan. Maar vanaf de eerste minuut al aan de telefoon, voelde Lisa vertrouwd en eerlijk. Dus ging ik met haar aan de slag. Lisa is een heerlijk mens en lekker gewoon, geen allures maar een nuchtere Amsterdamse die haar kennis goed weet over te dragen. Het leek wel een vriendin die ik al jaren ken.

Dat gaf mij vleugels en haalde alle angst weg om met haar de lezing te maken en oefenen. Ik heb de lezing zelf verkocht in mijn dorp en had een gevuld kerkje met een aandachtig publiek. De humor verwerkt in de lezing maakt dat het gezellig is en niet saai. De reacties waren lovend naderhand en daarom komt er een vervolg; ik ga het nog een keer zelf verkopen om daarna de wijde wereld in te gaan . Ik voelde mij als een vis in het water in de spotlight.

Wat ik ook enorm waardeer is dat Lisa mij niet liet spartelen na deze dag. In mijn mailbox verschenen nog vele goede tips en peptalks. Bovendien werkt ook Karel mee met de marketing en sales tips. Lisa is betrokken en wil als geen ander dat haar project slaagt en haar cursisten daadwerkelijk de lezing gaan geven. Daar doet ze alles voor.

Wil je dus ook de wereld jouw verhaal vertellen, dan ben je bij Lisa aan het goede adres! Zij gelooft in wonderen en ik heb ze mede door haar zelf mogen ervaren. To be continued…..

Willeke Schilder – www.natuurlijkmetwikkeke.nl


Ik ben benieuwd wat je vindt. Laat hieronder een reactie achter. Dan kunnen we leren van elkaar.