Wie had gedacht dat mijn leven zou veranderen door Lisa. Zij en de andere sprekers blijven me motiveren om mijn lezing / verhaal verder te brengen. Hun positieve input en feedback maken het een feestje. Inmiddels heb ik een kleine try-out gedaan en ligt er een voorstel om een ingang te creëren naar mijn uiteindelijke doelgroep (geüniformeerde diensten). Dit wordt een win-win want de eerste salestip van Lisa kan hierdoor worden opgevolgd: een video-opname voor de website op een bijzondere en mooie locatie. De eerste try-out heeft me laten voelen dat ik het kan, er blij van wordt en de lezing goed wordt ontvangen. Hoe leuk is dat!

Mijn tip is dus: eerst een try-out voorstel op een mooie locatie die beide partijen ten gunste komt en waarbij de locatie ook kans heeft om zich te presenteren via je lezing. Het mooiste is dan ook nog als de locatie zorgt voor bezoekers door hen erin te betrekken.

Wie had ooit gedacht dat mijn sprekersvaardigheden zouden kunnen leiden tot een verdienmodel… Van tevoren had ik niet gedacht wat een goede lezing zou kunnen zijn, dat gaat toch vanzelf dacht ik? Toch bleef de boodschap van Lisa hangen om met haar de lezing te maken en heb ik besloten te boeken.

De uiteindelijke ervaring is dat de positieve motivatie en het regisseurschap van Lisa een vloeiend en boeiend verhaal / lezing hebben opgeleverd.

Met dit levert het mij en mijn doelgroep kennis en kunde, oplossingen op maar ook een boeiend verhaal dat me past. Ook de connectie die ik met de andere sprekers heb via Lisa geven me een goed gevoel.

Mijn lezing gaat over de inzet van mensen in werkomgevingen waar een hoog risico is op het oplopen van trauma en/of Posttraumatische StressStoornis. Het doel ervan is het geven van informatie en kennis over de technische aspecten ervan maar ook over hoe degene die dit overkomt dit proces in zichzelf ervaart. Het is een persoonlijk en professioneel verhaal. Kennis maakt rijk en kan zaken voorkomen of sneller doen oplossen hierin.

Ik zou samenwerking met Lisa aanbevelen aan al die mensen met een verhaal dat gehoord moet worden in de wereld. Een voorbeeld / verhaal reist ver en inspireert anderen. Een lezing is een goed platform voor (ervarings)experts om een breder publiek te bereiken en meer mensen verder te brengen dan alleen in hun kantoor of praktijk. Het verhoogt ook je expertstatus en maakt je zichtbaar. Lisa motiveert, inspireert en haalt precies de zaken naar boven welke de lezing waardevol en boeiend maken. Ook weet zij hoe je je houding en indeling van je verhaal ten volle kan inzetten hiervoor.

Bio Greta:

  • Luister en spreek open, mensen zijn waardevol.
  • Wees voorbereid op wat komen gaat.
  • Greta spreekt waar anderen zwijgen.

Ze geeft lezingen die professionele inhoud en persoonlijke ervaringen van haarzelf, veteranen, misbruikslachtoffers en hulpverleners bevatten over trauma en Posttraumatische Stress. Haar kennis en ervaringen maken haar sterk en geven aanknopingspunten om te komen tot begrip, kracht en inzet. Verder is Greta betrokken bij haar doelgroep, moeder, woont in Culemborg en heeft een relatie met haar (zaken)partner Patrick. Ook houd ze van muziek, zingen, lezen en Winnie-the-Pooh. Haar website content wordt binnenkort opnieuw gelanceerd en vind je op www.bij-Greta-zijn.nl