Toen ik de advertentie van Lisa zag, wist ik meteen dat ik daar aan mee moest doen. Ik wil al heel lang voor bedrijven spreken maar iets weerhield me steeds, maar ik wist niet wat. Met de hulp van Lisa zou het me zeker wel lukken die beweging te maken en een lezing te maken die ook voor het bedrijfsleven een verschil kan maken.

Ik twijfelde of mijn inhoud wel tot een kernachtige lezing kon komen.

Lisa kon me goed motiveren en mijn verhaal regisseren tot een inspirerende en informatieve lezing en daarbij aangeven bij welke punten ik nog praktische voorbeelden nodig had en überhaupt welke verhalen wel of niet in te zetten. Het resultaat was een lezing met attributen en vervolgens zelfs een concept voor nog een lezing die nog beter bleek te passen. Een lezing met een spiegel!

Die lezing gaat over mensen een spiegel voorhouden en het hebben over wat het leven ons spiegelt en wat we daarvan kunnen leren. Het blijkt dat veel mensen het eng vinden om echt naar zichzelf en hun leven te kijken, ik laat ze ervaren dat het juist leuk is.

In de spiegel kijken zal nooit meer hetzelfde zijn. Voor mij was dit iets wat heel erg normaal is, omdat ik altijd reflecteer over mezelf en het leven. Lisa wist de kern en de krachten uit mijn verhaal te halen. Ze heeft me geholpen om hier een lezing in te zien. “Ik zie, ik zie wat jij niet ziet” is het resultaat.

De steun van Karel over hoe marketing in te zetten, geeft mij nog meer tools en zelfvertrouwen om mijn verhaal en lezing te verkopen. Het resultaat van de samenwerking met Lisa, is dat ik mezelf nog meer als een onwijs goede spreker ben gaan zien. Lisa kan onwijs goed spiegelen en op zowel praktische niveau als spiritueel niveau meedenken en doen. Dat vind ik echt super Smart & Sexy!!!

Ik zou een samenwerking met Lisa aanbevelen aan vrouwen die niet goed weten hoe ze hun verhaal, expertise en ervaring tot een concreet thema en lezing moeten brengen. Lisa has your back! Daarbij ook nog tips over hoe te staan, hoe het podium te gebruiken en waar op te letten als je spreekt en onderhandelt. Ook als je het wel weet, zal ze jouw lezing naar de volgende level kunnen tillen, dus ook aan te raden voor iedereen die graag een goede lezing wilt geven.

Daisy da Veiga is motivatie spreker en empowerment coach. Ze houdt mensen een spiegel voor met veel enthousiasme, aanmoediging en kennis over de Wet van Aantrekkingskracht en de kracht van onze mindset. Meer informatie te vinden via www.daisydaveiga.com Mensen die met Daisy werken ervaren meer energie en motivatie in hun leven, in de klas en op de werkvloer.