there are cheap hair weave bundles, hair closure and frontal, quality human hair extensions and wigs which will satisfy your needs.

Lisa als spreekster inhuren?

We hanteren twee prijzen;

1250 excl. BTW voor niet commerciële partijen en 1950 excl. BTW voor grote commerciële partijen. Alles daartussen bespreken we het liefst persoonlijk.

Neem contact op en laten we in onderling overleg even kijken wat de mogelijkheden zijn.

Stuur de mail naar lisa@lisaportengen.nl

Download hieronder mijn document waar je op moet letten als je een spreker boekt. Hierin staan echt veel lessen die ik door de jaren heb geleerd. Je hebt er zeker veel aan. Veel succes met jouw event!

 

 

lezingen & workshops

Als meest gevraagde spreker voor vrouwen(netwerken) reis ik het hele land door. Met mijn Smart&Sexy lezingen en workshops bij o.a. ING, PwC en Ernst&Young en ondernemersnetwerken heb ik al vele duizenden vrouwen mogen raken en positiever laten denken over hun leven, mogelijkheden en talenten. Ook werk ik vaak als dagvoorzitter.

De Smart&Sexy lezing

In 7 stappen geef ik vrouwen tips&tricks mee over hoe wij op een bewuste en aantrekkelijke manier onze dromen uit laten komen.

Deze tips zijn zowel privé als zakelijk in te zetten. Met humor en veel interactie én in een decor van prachtige pumps, deel ik mijn inzichten. Het is een boost voor je zelfvertrouwen. Geen saaie Powerpoints maar muziek, eigen liedjes, oefeningen en veel praktische voorbeelden. We delen cadeautjes uit en de vrouwen in de zaal krijgen gratis de 3-weekse Smart&Sexy E-course met alle tips nog eens op een rijtje. Zo blijft Smart&Sexy nog wel eventjes na sudderen. TIjdens het event Hoge Hakken Echte Banen kreeg ik van meer dan 100 deelnemers zelfs een gemiddeld cijfer van een 9,2!

De kracht van visualisatie

Hier vertel ik een bijzonder verhaal over een jonge vrouw Lianne, die verliefd wordt en de ware liefde in haar leven ‘aantrekt’ door de kracht van visualisatie.

}

Duur lezing:
In overleg
(van 45 min tot 2 uur)

Opstelling:
Theateropstelling of in een kring, met of zonder podium

‘The Mind of a Woman’ : Ook leuk voor mannen
(bij gemengd publiek)

y

Benodigdheden:
Bij grote groep (v.a. 75 personen) een microfoon en geluidsset

Veel interactie met het publiek in de zaal

Ik geef 7 Smart&Sexy tips en bij elke tip doen we ook een oefening. Hier tip 5. ‘Straal!’ Eerst doen we een experiment waaruit blijkt waarom je fysieke houding zo belangrijk is en je echt kan helpen om je doelen te bereiken, dan leer ik de vrouwen in de zaal hoe je GOED staat. Straal!

Lisa werkte o.a. voor:

Rabobank
ING
Crystal clear
TLC
NN
Accenture
Ernst and young
NS
WOMANinc
ROC
PWC
ROTARY
ZIGGO
Logica
KNMI
delta
hva
heineken
EO
Discovery
Crystal
Celgelec

Spreker

 • Gegarandeerd succes
 • Kleinkunst (liedjes)
 • Tips voor zakelijk en privé

Workshop

 • Op maat
 • Zeer interactief
 • Humor & Impact

Dagvoorzitter

 • Charmant en humor
 • Tempo en energie
 • Het huiskamergevoel

Gemengde groep

 • Op maat voor elke groep
 • Liedjes, verhalen, oefeningen
 • Empowering en motivational

Als we gaan samenwerken dan krijg je:

$

In alle omstandigheden een professionele en energie gevende lezing.

$

1,5 uur durend optreden, voor een groot of klein publiek. (kan ook iets langer of iets korter).

$

Publiek dat met een positief gevoel naar huis gaat.

$

Een groot bereik met behulp van onze social media kanalen..

$

Foto materiaal, uitnodiging teksten en standaard persberichten.

$

Alle deelnemers krijgen de Smart&Sexy e-course cadeau als follow-up.

$

Mijn meedenk kracht over het verdere programma en de juiste invulling.

$

Een commercieel tarief voor commerciële bedrijven en een niet commercieel tarief voor vrouwen netwerken en ander minder commerciële organisaties.

$

Meet and greet achteraf

Download hier de checklist ‘Waar let je op bij het boeken van een spreker?’ :

Dit zeggen opdrachtgevers over Lisa:

Interactieve avond waar de positieve energie van af spatte!

Een leuke en interactieve avond waar de positieve energie vanaf spatte; en waarvan de deelnemers met de nodige tips en tricks naar huis zijn gegaan.

Rabobank

Een uitstekende samenwerking

Voor het marketingteam van Crystal Clear heeft Lisa ons geholpen om een inhoudelijke vergadering met ons reclamebureau op originele wijze aan te pakken. Zij bedacht een Smart&Sexy programma op een bijzondere locatie, een hele mooie lingeriezaak in Amsterdam. Daar zaten we dan, óók de mannen, allemaal op kussens op de grond te luisteren naar haar inspirerende verhalen en liedjes en deelden die van ons. Een uitstekende samenwerking!

Heineken

Jouw aanwezigheid en charisma heeft het evenement een bijzonder tintje gegeven

Lisa, jouw aanwezigheid en charisma heeft het evenement een bijzonder tintje gegeven. Ik zie je graag op een volgende gelegenheid!

Burgermeester Gemeente Bernheze

Lisa zet mensen in beweging en doet er alles aan vrouwen te empoweren!

Lisa was onze gast tijdens de Oolaboo Global Inspirations op Ibiza waar zij een lezing gaf voor onze partners. Een powervrouw die niet alleen de dames onder ons wist te inspireren, maar ook het mannelijke gezelschap wist te roeren.
Het lukt Lisa als geen ander om de aandacht bij de aanwezigen vast te houden vanaf het moment dat zij op het podium staat. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk, de interactie met haar en haar publiek is verrassend.
Lisa zet mensen in beweging door ze te empoweren! Zelfs de mannen konden het niet laten om een grote glimlach op hun gezicht te zetten!

Oolaboo Cosmetics

Smart&Sexy inspiratiekaarten

Vooraf deel ik Smart&Sexy inspiratiekaartjes uit.

Gewoon, ter opwarming. Op de achterkant, dat zie je nu niet, staan mooie quotes en inzichten.

Recente blogs over lezingen & workshops

De 7 Tips om je Lezing een goede boost te geven

De 7 Tips om je Lezing een goede boost te geven

De 7 Tips om je Lezing een goede boost te geven Jij hebt een prachtige lezing of wilt deze lezing gaan maken. Hoe kan je ervoor zorgen dat de energie in de zaal hoog blijft wanneer je presenteert? Dat mensen hun aandacht erbij houden als jij vertelt? Dat jouw lezing...

Lees meer
Mijn eerste lezing sinds mijn zwangerschapsverlof

Mijn eerste lezing sinds mijn zwangerschapsverlof

Vorige week gaf ik mijn eerste Smart&Sexy lezing sinds mijn zwangerschapsverlof vorig jaar.  Mijn moeder paste op en Karel zou daarna Kai aflossen. Dus dat zat wel goed. Ik kon met een gerust hart vertrekken. Kaylee, onze Smart&Sexy stagiaire ging met mij mee....

Lees meer
Eelco de Boer en Lisa in gesprek

Eelco de Boer en Lisa in gesprek

In deze podcast (een primeur voor mij!!!) ben ik een uur lang in gesprek met Eelco de Boer en hij met mij. Een gesprek over ondernemen en productief zijn, over 'in flow zijn' maar ook over mij als aanstaande moeder en Eelco over zijn vaderschap. Ik heb Eelco een tijd...

Lees meer

Kijk ook eens naar: