Lisa als Dagvoorzitter

Met haar roots in de Kleinkunstwereld is Lisa op het toneel als een vis in het water. Je moet Lisa vragen als je een warme, eerlijke en echte vrouwelijke dagvoorzitter nodig hebt. Ze is snel, lief en direct. Ze zingt, warmt het publiek op en denkt graag creatief mee over het programma en deelt haar ervaringen met de organisatie waar nodig. Ze stelt scherpe vragen en bereidt zich grondig voor en stelt geïnterviewden op hun gemak.

Lisa was dagvoorzitter voor o.a. Logica, KNMI, de Goudse verzekeringen, Shell en Kamer van Koophandel.

2950 euro excl. btw

1x live voorbespreking

1 x hele dag event

diverse voorbereidingen

Meer weten klik HIER

lezingen & workshops

Als meest gevraagde spreker voor vrouwen(netwerken) reis ik het hele land door. Met mijn Smart&Sexy lezingen en workshops bij o.a. ING, PwC en Ernst&Young en ondernemersnetwerken heb ik al vele duizenden vrouwen mogen raken en positiever laten denken over hun leven, mogelijkheden en talenten. Ook werk ik vaak als dagvoorzitter.

Veel interactie met het publiek in de zaal

Ik geef 7 Smart&Sexy tips en bij elke tip doen we ook een oefening. Hier tip 5. ‘Straal!’ Eerst doen we een experiment waaruit blijkt waarom je fysieke houding zo belangrijk is en je echt kan helpen om je doelen te bereiken, dan leer ik de vrouwen in de zaal hoe je GOED staat. Straal!

Lisa werkte o.a. voor:

Rabobank
ING
Crystal clear
TLC
NN
Accenture
Ernst and young
NS
WOMANinc
ROC
PWC
ROTARY
ZIGGO
Logica
KNMI
delta
hva
heineken
EO
Discovery
Crystal
Celgelec

Spreker

 • Gegarandeerd succes
 • Kleinkunst (liedjes)
 • Tips voor zakelijk en privé

Workshop

 • Op maat
 • Zeer interactief
 • Humor & Impact

Dagvoorzitter

 • Charmant en humor
 • Tempo en energie
 • Het huiskamergevoel

Gemengde groep

 • Op maat voor elke groep
 • Liedjes, verhalen, oefeningen
 • Empowering en motivational

Het regent geluk

Na afloop van de lezing blijf ik altijd gezellig napraten. Zo leuk om dan de vrouwen nog even te spreken! En… ik heb dan ook mijn boek ‘Het regent geluk’ bij mij en bijna de helft van de vrouwen koopt dan wel een boek! Zo gaaf!

Dit zeggen opdrachtgevers over Lisa:

Interactieve avond waar de positieve energie van af spatte!

Een leuke en interactieve avond waar de positieve energie vanaf spatte; en waarvan de deelnemers met de nodige tips en tricks naar huis zijn gegaan.

Rabobank

Een uitstekende samenwerking

Voor het marketingteam van Crystal Clear heeft Lisa ons geholpen om een inhoudelijke vergadering met ons reclamebureau op originele wijze aan te pakken. Zij bedacht een Smart&Sexy programma op een bijzondere locatie, een hele mooie lingeriezaak in Amsterdam. Daar zaten we dan, óók de mannen, allemaal op kussens op de grond te luisteren naar haar inspirerende verhalen en liedjes en deelden die van ons. Een uitstekende samenwerking!

Heineken

Jouw aanwezigheid en charisma heeft het evenement een bijzonder tintje gegeven

Lisa, jouw aanwezigheid en charisma heeft het evenement een bijzonder tintje gegeven. Ik zie je graag op een volgende gelegenheid!

Burgermeester Gemeente Bernheze

Lisa zet mensen in beweging en doet er alles aan vrouwen te empoweren!

Lisa was onze gast tijdens de Oolaboo Global Inspirations op Ibiza waar zij een lezing gaf voor onze partners. Een powervrouw die niet alleen de dames onder ons wist te inspireren, maar ook het mannelijke gezelschap wist te roeren.

Het lukt Lisa als geen ander om de aandacht bij de aanwezigen vast te houden vanaf het moment dat zij op het podium staat. Haar enthousiasme werkt aanstekelijk, de interactie met haar en haar publiek is verrassend.
Lisa zet mensen in beweging door ze te empoweren! Zelfs de mannen konden het niet laten om een grote glimlach op hun gezicht te zetten!

Oolaboo Cosmetics

Smart&Sexy inspiratiekaarten

Vooraf deel ik Smart&Sexy inspiratiekaartjes uit.
Gewoon, ter opwarming. Op de achterkant, dat zie je nu niet, staan mooie quotes en inzichten.

Recente blogs over lezingen & workshops

Mijn eerste lezing sinds mijn zwangerschapsverlof

Vorige week gaf ik mijn eerste Smart&Sexy lezing sinds mijn zwangerschapsverlof vorig jaar.  Mijn moeder paste op en Karel zou daarna Kai aflossen. Dus dat zat wel goed. Ik kon met een gerust hart vertrekken. Kaylee, onze Smart&Sexy stagiaire ging met mij mee....

Lees meer

Eelco de Boer en Lisa in gesprek

In deze podcast (een primeur voor mij!!!) ben ik een uur lang in gesprek met Eelco de Boer en hij met mij. Een gesprek over ondernemen en productief zijn, over 'in flow zijn' maar ook over mij als aanstaande moeder en Eelco over zijn vaderschap. Ik heb Eelco een tijd...

Lees meer

Mijn collega’s zien me niet staan

Vanaf nu laat Lisa zich regelmatig, hier online, inspireren door de vraagstukken in jouw leven. Haar Smart&Sexy-tips over de liefde, mannen en vrouwen, vriendschappen, huisdieren, zakenrelaties, familie en alles daar tussenin en daarbuiten personaliseert ze graag...

Lees meer

Kijk ook eens naar: