there are cheap hair weave bundles, hair closure and frontal, quality human hair extensions and wigs which will satisfy your needs.

Het regent geluk

Het regent geluk van Lisa en co-auteur Koos Janson is een perfecte introductie op het boek Een cursus in wonderen (ECIW).

Lisa wilde Een cursus in wonderen al heel lang ‘doorgronden’ en beet zich er in vast. In de vertaler van de Cursus, Koos Janson, vond zij de perfecte leraar. Een deel uit hun 100 telefonische gesprekken zijn gebundeld in dit boek. Het biedt je een unieke combinatie van feel good en verdieping.

Download hier gratis 3 geluidsfragmenten van de meest prachtige telefoongesprekken tussen Koos en Lisa

een wonder, een boek!

Ken je het boek Een cursus in wonderen?  Volgens velen een prachtig spiritueel meesterwerk, maar ook een heel dik en niet makkelijk leesbaar blauw boek. Lisa Portengen wilde het lezen, begrijpen en doorgronden en vond in Koos Janson de perfecte leraar. Ze besloten 100 dagen lang – elke ochtend trouw – met elkaar te bellen. Eerst las zij een les uit het werkboek van de Cursus en pakte dan haar telefoon.

Prachtige gesprekken waren het gevolg. Over God en de Liefde, maar ook over te dik zijn en verloren vriendschappen en fietssleutels. Twee mensen, ieder in hun eigen wereld, vonden elkaar. Geen vraag was te gek en vele inzichten vielen als cadeautjes uit de hemel.

De gesprekken en inzichten zijn opgetekend in dit boek. Lees het vanuit de leraar, vanuit de leerling, vanuit jouw interesse in Een cursus in wonderen of gewoon omdat het blijkbaar op jouw pad is gekomen. Je mag wonderen verwachten. Je bent het wonder zelf.

‘Het regent geluk in vele regionale dagbladen zoals Noord Hollands dagblad:

*zoom in om te lezen

Voorkant

Achterkant

Bestel ‘Het regent geluk voor €14,99 op bol.com

Wat een prachtige benadering heeft dit boek!

Don’t judge a book by it’s cover. Een cliché dat zo waar blijkt te zijn. Alle boeken over The Course hebben mijn aandacht. Maar de Happinez/Viva-achtige voorkant van dit boek deed mij vermoeden dat dit geen boek voor mij was. Maar ja, een boek met Koos Janson, dat moet toch wel wat zijn. Na een hoofdstuk was ik om. Wat een prachtige benadering heeft dit boek! Wat heb ik aan de Course wanneer ik mijn fietssleutels kwijt ben? Daar geeft dit boek onder andere antwoord op. Een boek waar je als serieuze Course student vrolijk van wordt en waar je als onbekende met the Course een luchtige maar serieuze ingang vindt.

Jan Paul

Lisa je schrijft recht mijn hart in!

Een mooie ingang tot de cursus van wonderen via alledaagse belevenissen van Lisa Portengen! Een boek met goede gesprekken waarin de cursus aan de hand van herkenbare dagelijkse voorbeelden uitgelegd wordt! Tijdens het lezen deden zich bij mij ineens allemaal gebeurtenissen voor waar ik door het boek met andere ogen naar kon kijken; ruimer, liefdevoller en vriendelijk! ‘samen in het licht’ Lisa je schreef recht mijn hart in!

Lotte Verweij

Liefde, wijsheid, positiviteit en humor zijn de kernwoorden die bij mij opkomen.

Ik geniet enorm van het boek Het regent geluk! Krijg er een geluksgevoel van! Het is zeer toegankelijk en openhartig geschreven. Liefde wijsheid positiviteit en humor zijn de kernwoorden die bij mij opkomen. Wat een bijzondere samenwerking tussen Koos Janson en Lisa Portengen!

Danielle Boon

Het leven is ook echt een wonder en dat is het gevoel dat je bij blijft als je dit boek hebt gelezen!

Een heerlijk boek om te lezen! Het leven is ook echt een wonder en dat is het gevoel dat je bij blijft als je dit boek hebt gelezen! Veel herkenbare dagelijkse situaties aangedragen door Lisa worden door Koos vertaald in hoe de Cursus in Wonderen werkt….Als je zo naar ervaringen kan kijken verandert het leven in een wonder!

Bol.com

Gisteren eindelijk begonnen aan je boek.
Ik wilde je zeggen hoe mooi ik het vind.

Zodra er ‘God’ en ‘Heiligheid’ genoemd wordt haak ik meestal af, maar jouw boek geeft meteen aan dat je met God ook Universum bedoelt. Ook ik ben altijd op zoek naar ‘de waarheid’ op mijn manier, door heel veel te lezen. Ook Tolle natuurlijk…op zoek naar de zin van alles.

Ik dacht dat jouw boek luchtig zou zijn en over je succes zou gaan. De foto op de voorkant suggereerde dat, maar dit is van een heel ander kaliber. Ik herken zoveel van je struggles. Ik ben op de helft maar voelde de behoefte om je nu al te bedanken voor dit cadeau. Wat ben ik blij dat ik je heb leren kennen!

Jeannette

Recente blogs over ‘Het regent geluk’

Hoe jij alles kunt krijgen wat je wil.

Hoe jij alles kunt krijgen wat je wil.

  Er wordt enorm veel geschreven en gezegd over the law of attraction, oftewel de wet van de aantrekking, en toch blijft het een lastig te bevatten concept. Als je aan iets denkt en je wil het maar graag genoeg dan komt het naar je toe, lijkt de strekking. Maar.. hoe...

Lees meer
Interview voor Happinez

Interview voor Happinez

In september spreek ik 3 dagen op het hoofdpodium van het Happinez festival over mijn nieuwe boek 'Het regent geluk' en 'Een Cursus in wonderen'. De online redactie van Happinez stelde mij een paar vragen:   LEES HIER HET INTERVIEW  

Lees meer
Aanvalgedachten opgeven

Aanvalgedachten opgeven

Lisa belde vorig jaar 100 dagen lang met Koos Janson en sprak met hem over de Cursus in Wonderen. En nu is het eindelijk zo ver, haar boek ‘Het regent geluk’, met daarin de mooiste delen uit die gesprekken, is af! Natuurlijk las ook de Smart&Sexy redactie het...

Lees meer

Kijk ook eens naar: