Laat jouw missie zo zijn dat je s’morgens je bed uit springt

– Lisa

Lisa is spreker, schrijfster van ‘Het regent geluk’ en liefdescoach. Na haar studie aan de academie voor Kleinkunst had ze 10 jaar lang haar eigen evenementenbureau en was ze de afgelopen 8 jaar oprichtster van lifestyle Smart&Sexy. Nu richt zij zich vooral op het spreken én op haar rol als liefdescoach. 

Karel is de vriend en zakenpartner van Lisa. Samen ondernemen zij graag. De afgelopen jaren in het bedrijf Smart&Sexy maar tegenwoordig ook in andere businesses.

Lisa’s team:

Wij werken per project met vele professionele en inspirerende freelancers en partners. Onder andere vaak met deze leukerds!

Lana ondersteunt ondernemers op gebied van branding, design en promotie. Zij ondersteunt Lisa met de branding als liefdescoach en ontwerpt de online programma’s. Lana is een creatieve duizendpoot en laat jouw dromen visueel uitkomen.

Wendy is eigenaar van DE ONLINEFACTOR. ‘ Het internet mooier én toegankelijker maken voor iedereen”
Wendy ondersteunt Lisa met het bijhouden van de website van www.lisaportengen.nl

Rosanne is een onderneemster die weet wat ze wil. Websites bouwen voor vrouwelijke ondernemers. Zo bouwde ze ook eerdere sites van Smart&Sexy en heeft ze de huidige site technisch ondersteund.

Heleen Verkerk is grafisch vormgever. Zij is gespecialiseerd in Internet Vormgeving & Marketing. Zij werkt uitsluitend voor ondernemers. Mensen die hun bestaande business online willen doen. Heleen is onze adviseur op het gebied van online ondernemen.

Martin vindt bij elke oplossing een probleem. Hij doet niet aan gebruiksaanwijzingen, tovert met glimlachen, schrijft tussen de regels door en heeft geen tv. Wees niet gewoon, wees gewoon jezelf.

George Visser producties is een van de leukste en grootste impresariaten van Nederland en wij vinden het geweldig dat zij onze theaterboekingen doen!

Telefoonaanname is het bedrijf dat voor ons de telefoon aanneemt als wij er niet zijn. Samen met zijn team verzorgt Edwin Smit hiervoor. Heel fijn!