Liefdescoach ”singles”

Al duizenden vrouwen vonden meer geluk in de liefde dankzij mijn liefdesmethode. Als liefdescoach leer en inspireer ik single vrouwen hoe zij echt leuke mannen kunnen aantrekken (en niet meer wegjagen). Er zijn te veel vrouwen unhappy single en dat is niet nodig want wij vrouwen verdienen het allerbeste.

10 tips voor als je hem écht leuk vindt

Hierbij ontvang je ook meer informatie over mijn volgende webinars

 je kunt me kennen van:

Waarom jij nog single bent, is puur mindset.

Jouw gedachten bepalen jouw werkelijkheid.

Jouw gedachten én energie bepalen welke leuke man jij tegenkomt.

Ga met mij een experiment aan en schrijf je hieronder in voor mijn gratis liefdestips:

10 tips voor als je hem écht leuk vindt

Hierbij ontvang je ook meer informatie over mijn volgende webinars

Mijn filosofie is universeel,

werkt zowel zakelijke als prive.

Bereiken wat je wilt bereiken is een keuze.

Dat klinkt misschien pittig maar het is makkelijker en

zachter dan je denkt.

Het is mindset.

Het is Denken vanuit liefde.

 

Als spreker, schrijver en coach werkte ik o.a. samen met:

Rabobank
ING
Crystal clear
TLC
NN
Accenture
Ernst and young
NS
WOMANinc
ROC
PWC
ROTARY
ZIGGO
Logica
KNMI
delta
hva
heineken
EO
Discovery
Crystal
Celgelec

Mijn liefdesleven:

Wie was ik en waar sta ik nu?

Vroeger was ik niet goed in het kiezen voor mezelf en voor de liefde. Wist ik wel wat ik wilde? En wat voor soort mannen trok ik aan? Ik was niet gelukkig in de liefde. En had vele niet langdurende relaties. Ik dacht; “Zo werkt de liefde nu eenmaal”. Nu heb ik geleerd dat ik kan wensen wat ik wil en dat ik op mijn pad krijg wat ik verdien. Mijn methode is geen trucje wat je even doet. Het is een shift in je mindset dat alles veranderd.

Dit is Karel

Hij is de man die zijn naam leuk maakt. Hij is mijn grote liefde, business partner en vader van onze zoon Kai.  We werken al 6 jaar iedere dag samen en hebben nog steeds geen genoeg van elkaar. Hij is precies wat ik wil en meer dan ik heb durven wensen. Een man die mij ziet voor wie ik ben en die mij helemaal accepteert en altijd blij is voor mij en mij steunt. Karel is 10 jaar jonger, ik zou dit van tevoren niet bedacht hebben maar blijkbaar heb ik deze geweldige man aangetrokken in mijn leven en is hij mijn grote liefde.

10 tips voor als je hem écht leuk vindt

Hierbij ontvang je ook meer informatie over mijn volgende webinars

Dit zeggen anderen over mijn methode:

We zijn verliefd!

We zijn nu ongeveer 6 of 7 weken verder na onze eerste date en ik ben gelukkig! We zijn verliefd. De zomer kan niet meer stuk. Ik kijk elke keer uit om hem weer te zien en leuke dingen te doen samen en hem nog weer beter te leren kennen.
Elkaar ontdekken is zo mooi. Ik lees je lessen elke dag en opvallend is hoe jouw opdrachten per week gelijk lopen met mijn ervaringen met Tim. Heel bijzonder!

 

Rosa

Dit liefdesprogramma doet iets met je vibe

en dat gun ik ook andere vrouwen. Het opent je hart, maakt je relaxter in de liefde en laat je meer stralen.

Lisanne

we zijn nu al twee maandjes heel happy met elkaar!

Heel erg bedankt voor de leuke cursus, leuke verhaaltjes en alle tips! Toen ik begonnen was met de affirmaties kreeg ik mijn vriend en we zijn nu al twee maandjes heel happy met elkaar!

Karin

Ik ben echt heel, heel leuk aan het daten met een man,

en door het liefdesprogramma sta ik daar veel relaxter in. Ik weet veel beter wat ik wil, en vooral ook wat ik niet wil. Ik ben er meer mee bezig geweest, en dat voelde positief. Love goes towards love zegt Lisa, en dat is ook zo!

Eva

Wil je meer informatie over het liefdesprogramma:

Liefdescoach voor singles

Ik heb een methode ontwikkeld waarin ik jou stapsgewijs meeneem naar een hogere ‘Liefdesfrequentie’

Wij hebben allemaal een frequentie. Een trillingsniveau. Als we ons niet goed voelen, is die frequentie laag en als we ons wel goed voelen, gaat die weer omhoog. Zie dit maar als een soort radio golflengte waarop we ons kunnen afstemmen.

In die hogere liefdesfrequentie wil je zijn. Daar zijn namelijk die leuke mannen! Daar vinden bijzondere ontmoetingen plaats. Daar krijg je complimentjes en positieve aandacht. Daar flirt je moeiteloos en heb je plezier met mannen. En zij met jou.

Daarnaast adviseer ik je ook in de rol van datingcoach. Want hoe ziet het er praktisch nou uit, jouw liefdesavontuur? Hoe schrijf je een onweerstaanbaar profiel, hoe bereid jij je voor op jouw dates en hoe zorg je ervoor dat hij je nog een keer wilt zien?

Soms zijn onze blinde vlekken op het gebied van de liefde groot. Zijn we gekwetst. Gaan we raar doen als wie iemand heel leuk vinden. Vallen we op foute mannen. Of zijn ze getrouwd. We voelen pijn en zien onze eigen waarde niet helder. We kiezen vanuit een tekort. Maar liefde is overvloed! En die mogen we ook in ons leven in overvloed laten binnenkomen.

Uit onderzoek dat wij hebben gedaan onder honderden vrouwen, blijkt dat ze denken dat ze single zijn omdat er geen leuke mannen zijn (of dat die ene leuke ze toevallig niet ziet staan)

Dit is een misverstand. Er zijn wel veel hele leuke mannen. Maar veel vrouwen zien deze leuke mannen niet.

Met mijn methode verschijnen ze wel in jouw leven.

%

Raadt mijn methode aan bij vriendinnen!

Recente blogs voor single vrouwen

Het werkt!

Love is in the air! op dit moment volgen honderden Smart&Sexy single vrouwen mijn liefdesprogramma van 12 weken. Ze werken aan de juiste liefdesmindset, blikken terug, maken ruimte, flirten erop los, vragen feedback aan mannen uit hun leven en moeten op hoge hakken...

Lees meer
10 tips voor als je hem écht leuk vindt

Hierbij ontvang je ook meer informatie over mijn volgende webinars

Kijk ook eens naar: