Liefdescoach voor relaties

Als succesvolle liefdescoach voor singles, kriebelt het natuurlijk ook bij mij om vrouwen die een relatie hebben, te helpen hun man te betoveren. En dat die mannen dat nog leuk vinden ook! Tijdens mijn lezingen en mijn updates en content op social media is het al een geliefd onderwerp maar er is nu ook een liefdesprogramma voor relaties gelanceerd.

Iedere maand Gratis de allerleukste relatietips?

16.000 mensen gingen je al voor.

Het liefdesprogramma voor vrouwen in een relatie

”Betover je man in 8 weken”

Ik heb over de liefde gesproken bij:

De afgelopen acht jaar heb ik mij verdiept in vrouwen en wat zij willen en wat ze aantrekkelijker maakt. Voor zichzelf én voor hun man.

Het relatieprogramma is van start gegaan, en er zijn al heel wat leuke vrouwen die meedoen.

Iedere maand Gratis de allerleukste relatietips?

16.000 mensen gingen je al voor.

Recente Blogs over relaties

Vuilnis buitenzetten

Laatst vroeg een vrouw tijdens een workshop aan mij, ‘Lisa, hoe pak ik het nou aan met mijn man als ik wil dat hij wat voor me doet? Want als ik vraag of hij de vuilnis buiten wilt zetten, dan zegt hij 'Ja hoor!'. Alleen dan doet hij het vervolgens niet. Dan vraag ik...

Lees meer

De man en zijn grot

Soms heb je van die inzichten die vallen in de categorie: “kleine moeite, groot plezier”.Daarover had ik het een tijdje geleden met Lisa, toen wij een van onze favoriete gespreksonderwerpen maar weer eens aansneden: De Man. En vooral; hoe ga je met ze om 😉 En in het...

Lees meer

Bang voor de liefde: hoe komt dat?

Jezelf niet durven binden en afstand nemen zodra iemand dichterbij komt, herken je dat? Het wordt je te benauwd, het voelt niet goed en je wil er vandoor. Of juist bang zijn om verlaten te worden en steeds toenadering en bevestiging zoeken. Een fijne relatie is iets...

Lees meer

Kijk ook eens naar: